Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Φρίκη στην εθνική οδό - Χτύπησε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό!

Κρήτη: Φρίκη στην εθνική οδό - Χτύπησε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό!

Φοβερό δυστύχημα στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίας Γαλήνης. Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας...


Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας 57χρονος άνδρας τα ξημερώματα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε αβοήθητος στον δρόμο καθώς ο άγνωστος οδηγός του ΙΧ τον εγκατέλειψε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης από διερχόμενο οδηγό. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά. Δυστυχώς ήταν αργά για τον 57χρονο πεζό. Το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όμως εκεί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κατά την πρώτη αυτοψία των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 57χρονος είναι θύμα τροχαίου ενός ασυνείδητου οδηγού που όχι μόνο τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του αλλά τον εγκατέλειψε. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να βρουν τον ασυνείδητο οδηγό που μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Φως στο μυστηριώδες δυστύχημα αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες της εθνικής οδού, το υλικό των οποίων θα εξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου