Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

«Πρέπει να νικήσουμε»

Πασκουάλ: «Πρέπει να νικήσουμε»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (30/12, 18:00) εκτός έδρας την Ούνιξ Καζάν στην 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου...



 της Euroleague, με τον Τσάβι Πασκουάλ να δίνει σύνθημα νίκης πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ρωσία.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε: «Πρέπει να νικήσουμε αύριο (30/12). Παίξαμε αρκετά καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι. Έχουμε βρει ρυθμό τελευταία. Χάσαμε μερικά παιχνίδια με έναν ή δύο πόντους, αλλά τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά γκαρντ, ενώ στην επίθεση πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να σκοράρουμε από τα μακρινά σουτ και από τις βολές. Στην Euroleague, πρέπει πάντα να παίζεις καλά για να κερδίσεις».

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Φελντέιν είπε: «Ο Λάνγκφορντ είναι ο καλύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας, συνεπώς θα είναι δουλειά και δική μου και όλων να τον περιορίσουμε και να μην τον αφήσουμε να γίνει τόσο… καυτός.

Έχουν πολύ καλή ομάδα, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι καλοί και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω τον Κολόμ, παίξαμε για έναν χρόνο στην Ισπανία, ξέρω το παιχνίδι του καλά, είναι καλός πασέρ, παίζει καλά το pick n roll. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτόν και τον Ουίλιαμς, συνεργάζονται πολύ καλά με το pick n roll και τα alley oops. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι και θέλουμε να κλείσουμε τον χρόνο καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου