Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τον σκότωσαν στο σπίτι, τον μετέφεραν στο αυτοκίνητο και τον έκαψαν! "Χειροπέδες" στη σύζυγό του!

Κυριάκος Αμοιρίδης: Τον σκότωσαν στο σπίτι, τον μετέφεραν στο αυτοκίνητο και τον έκαψαν! `Χειροπέδες` στη σύζυγό του!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη.



Η βραζιλιάνικη O Globo μεταδίδει πως οι αστυνομικές Αρχές της χώρας ζήτησαν τη σύλληψη της συζύγου του πρέσβη, αλλά και πως το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στο αυτοκίνητο ανήκει στον Κυριάκο Αμοιρίδη.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ζητήθηκε η σύλληψη τριών ακόμη ατόμων, μεταξύ των οποίων ο στρατιωτικός αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho, και δύο ακόμη συνεργών, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Ο άνδρας αυτός, φέρεται να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η Φρανσουάζ Αμοιρίδη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Το σενάριο, λοιπόν, το οποίο προέκριναν μέχρι πριν λίγη ώρα οι βραζιλιάνικες Αρχές, δηλαδή αυτό του εγκλήματος πάθους, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.

Η αστυνομία εκτιμά τώρα πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης φέρεται να δολοφονήθηκε στο σπίτι συγγενών του στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου διέμενε και μετά να τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.


Η Φρανσουάζ ΑμοιρίδηΗ Φρανσουάζ Αμοιρίδη
Υπάρχουν επίσης αναφορές πως στον καναπέ του σπιτιού όπου έμενε το ζεύγος Αμοιρίδηβρέθηκε αίμα και το έπιπλο, μαζί με άλλα αντικείμενα έχουν μεταφερθεί σε ειδικά δικαστήρια για αναλύσεις, αν και ήδη οι Αρχές εμφανίζονταν βέβαιες πως πρώτα επήλθε ο θάναγτος και μετά το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που τελικά βρέθηκε.
 

Αυτός είναι ο εραστής της συζύγου του πρέσβη - Ομολόγησε το έκγλημα
Οι αρχές της Βραζιλίας ανέκριναν στη διάρκεια της νύκτας τον αστυνομικό, Sergio Gomes Moreira Filho, σε σχέση με την δολοφονία του πρεσβευτή της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο στρατιωτικός αστυνομικός φέρεται να έχει ομολογήσει την δολοφονία του πρέσβη.
Δείτε τη φωτογραφία του, που δημοσιεύει η odia.ig.com.br
Η εφημερίδα O Globo, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας του αστυνομικού, ανέφερε πως ο αστυνομικός ανακρίθηκε επί ώρες σχετικά με τον Έλληνα πρεσβευτή Κυριάκο Αμοιρίδη. 
Εδώ να σημειώσουμε πως εκτός από τον στρατιωτικό αστυνομικό Sergio Gomes Moreira Filho, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για δύο ακόμη συνεργούς του, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Οι δύο αυτοί, κατέθεσαν πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη ήταν ο "εγκέφαλος" του σχεδίου δολοφονίας, με την ίδια να το αρνείται.

Ο στρρατιωτικός αστυνομικός και κατά τα φαινόμενα εραστής της, ανήκε στην κατηγορία Apt A (δηλαδή ικανός να υπηρετήσει σε οποιαδήποτε υπηρεσία) και τελικά ομολόγησε το έγκλημα όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο στο οποίο ο ίδιος έχει καταγραφεί να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι το μοιραίο βράδυ



Πηγή: oglobo.globo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου