Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Φρίκη στην άσφαλτο

Φρίκη στην άσφαλτο

Εικόνες φρίκης στην Eθνική Oδό Aθηνών-Λαμίας, μετά από απίστευτο τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.



Σύμφωνα με το LamiaReport που δημοσίευσε πρώτο τις εικόνες-φρίκης, ένα αυτοκίνητο Peugeot στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο parking που υπάρχει στο σημείο. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας εισέρχονταν στην τουαλέτα, μια Porsche κατευθύνθηκε στο σημείο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο Peugeot. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, καθώς τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το Ι.Χ. και σκοτώθηκε, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.











Ο πατέρας και οδηγός του Peugeot μόλις άκουσε το «μπαμ» πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο parking όχι στην άκρη του δρόμου...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου