Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Video σοκ από το τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας με 4 νεκρούς – Η στιγμή που η Porsche θερίζει μάνα και παιδί

Video σοκ από το τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας με 4 νεκρούς – Η στιγμή που η Porsche θερίζει μάνα και παιδί

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της Εθνικής Οδού, δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το πολύνεκρο τροχαίο και είναι φρικιαστικό.

Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά το σταθμευμένο στο πάρκινγκ αυτοκίνητο, ενώ από το πουθενά εμφανίζεται η Porsche που διαγράφει ανεξέλεγκτη πορεία μέχρι να προσκρούσει στο σταθμευμένο αμάξι και να προκαλέσει έκρηξη, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 3 από τους 4 νεκρούς.


Η πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (26.02.2017) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε πάνω σε σταματημένο, σε πάρκινγκ Peugeot. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μια γυναίκα και ένα βρέφος που βρίσκονταν στο Peugeot και οι επιβάτες της Porsche. Τραγική φιγούρα ο οδηγός του αυτοκινήτου Peugeot, που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του!

Όπως μεταδίδει το LamiaReport, ο 41χρονος οδηγός του Peugeot, στο οποίο επέβαινε μαζί με την οικογένειά του, σταμάτησε σε πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες. Μέσα στο αυτοκίνητο έμειναν η 33χρονη γυναίκα και το τριών ετών αγοράκι τους. Λίγα λεπτά μετά, όμως, έγινε το μοιραίο.


Ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο Peugeot. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, η μητέρα και το παιδί της, ο οδηγός της Porsche και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο παιδί και ο οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε στο δυστύχημα εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η Porsche φαίνεται να ήταν νοικιασμένη και οι δυο επιβάτες της που έχασαν τη ζωή τους, δεν έχουν αναγνωριστεί.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι σοκαριστικές.
Ο άτυχος πατέρας, οδηγός του Peugeot άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο από τη σύγκρουση και βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την οικογένειά του. Τα δυο αυτοκίνητα είχαν διαλυθεί και παραδοθεί στις φλόγες.


«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.


Πηγή: LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου