Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Gmail: Πλέον δέχεται συνημμένα αρχεία έως και 50MB

Gmail: Πλέον δέχεται συνημμένα αρχεία έως και 50MB

Το Gmail άλλαξε την πολιτική του όσον αφορά το μέγεθος των συνημμένων αρχείων και πλέον δέχεστε αρχεία έως και 50MB.




Ένα από τα συνήθη προβλήματα των email είναι η αποστολή μεγάλων σε χωρητικότητα συνημμένων αρχείων. Όποιος ήθελε να στείλει μέχρι τώρα ένα συνημμένο αρχείο μεγαλύτερο από 25ΜΒ θα έπρεπε είτε να το κόψει σε κομμάτια, είτε να απευθυνθεί σε υπηρεσίες τρίτων, όπως το WeTransfer κλπ.

Τα όρια των ΜΒ μεγάλωσαν από εχθές, καθώς η Google ανέβασε τον πήχη για τους λογαριασμούς του Gmail, που πλέον μπορούν να δεχθούν αρχεία έως 50 MB. Παραμένει ο περιορισμός να μην μπορείτε να στείλετε συνημμένα από το Gmail μεγαλύτερα από 25ΜΒ, αλλά μπορείτε πλέον να αποστείλετε μεγάλα αρχεία των 50ΜΒ από το Google Drive κλπ χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά του αποδέκτη.



Αν και η κίνηση της εταιρείας δεν είναι παρά ένα μικρό βήμα στην διακίνηση αρχείων, εντούτοις επειδή τα emails είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να επικοινωνήσει κάποιος και να μοιραστεί δεδομένα με τους φίλους του, παραμένει μία ευπρόσδεκτη και καλή αλλαγή της πολιτικής του Gmail.Τα 50ΜΒ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων, αλλά αναμένονται περαιτέρω διευκολύνσεις από όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες.



Πηγή: secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου