Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

«Πρέπει να βελτιωθούμε στα κρίσιμα λεπτά»

«Πρέπει να βελτιωθούμε στα κρίσιμα λεπτά»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Νταρουσάφακα ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει τον χαρακτήρα της και να δείξει συνέπεια στα κρίσιμα λεπτά.

«Συγχαρητήρια στη Νταρουσάφακα που πήρε μια μεγάλη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ουσιαστικά χάσαμε το ματς γιατί στο τέλος του ημιχρόνου η Νταρουσάφακα είχε ένα σερί 9-0, το οποίο στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου έγινε 13-3 και ακολούθως 22-3 ως το 25’. Ήταν ένα από τα "κλειδιά" που έκριναν την αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν κλειστό. Χάσαμε ένα ανοιχτό σουτ και ένα κρίσιμο ριμπάουντ. Ήταν και αυτό ένα "κλειδί" για την έκβαση του αγώνα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά κάποιες λεπτομέρειες και κάποια πράγματα που δεν κάναμε καλά στο τέλος έκριναν τον αγώνα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Γενικά σχεδόν όλες οι ομάδες της διοργάνωσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε στα κρίσιμα λεπτά και να βελτιώσουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα. Σίγουρα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτές τις λεπτομέρειες γιατί σήμερα είχαμε το ματς στα μέσα χέρια μας και το χάσαμε».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Κέι Σι Ρίβερς και το αν σκέφτεται να ξεκινάει με αυτόν τα επόμενα παιχνίδια, απάντησε: «Ο Ρίβερς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας καθώς παίζει εξαιρετικά στα κρίσιμα σημεία. Θα πρέπει να διατηρούμε την ισορροπία κάθε φορά και θα αποφασίσουμε στα επόμενα παιχνίδια τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου