Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Kρητικοί αγρότες ετοιμάζουν «απόβαση» στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου

Kρητικοί αγρότες ετοιμάζουν «απόβαση» στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου

Εντατικά προετοιμάζεται το συλλαλητήριο των αγροτών της Κρήτης που έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 8 Μαρτίου ενάντια...



στα ασφαλιστικά και στα φορολογικά μέτρα αλλά και για μια σειρά άλλων αιτημάτων τους.

Ήδη στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, στην Ένωση Ηρακλείου, στο Εργατικό Κέντρο καθώς και στους κατά τόπους αγροτικούς συλλόγους και στις συνεταιριστικές οργανώσεις υποβάλλονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο καθώς μετά από συμφωνία με τις Ναυτιλιακές εταιρίες το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής θα είναι 20 ευρώ.

Επίσης, εκπρόσωποι του παγκρήτιου συντονιστικού οργάνου περιοδεύουν σε περιοχές του νησιού ενημερώνοντας τους αγρότες και καλώντας τους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Εξάλλου την Πέμπτη, 2 Μαρτίου στις 19.30, το συντονιστικό των αγροτών του Ν. Ηρακλείου, σε συνέχεια των κινήσεων που αποφάσισε το παγκρήτιο συντονιστικό όργανο του κλάδου, διοργανώνει σύσκεψη με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του Νομού.

Στη συνάντηση, που θα γίνει στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων έχουν προκληθεί Γεωτεχνικό, Εμποροβιομηχανικό και Οικονομικό Επιμελητήρια, το ΤΕΕ, η ΟΕΒΕΝΗ, ο Εμπορικός Σύλλογος και το Εργατικό Κέντρο με στόχο, σύμφωνα με τους οργανωτές, να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος και ο συντονισμός των δράσεων, ενόψει και του συλλαλητηρίου που προγραμματίζεται στην Αθήνα.

Ακόμη, ο ενιαίος αγροτικός σύλλογος παραγωγών εκτός εποχής κηπευτικών, του Δήμου Ιεράπετρας οργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" την Πέμπτη 2 Μαρτίου όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής αγροτών Κρήτης, για το συλλαλητήριο στην Αθήνα. Τέλος, τα προεδρεία των Εργατικών Κέντρων Κρήτης σε πρόσφατη σύσκεψη τους στο Ηράκλειο αποφάσισαν να μετέχουν στο συλλαλητήριο στις 8 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου