Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Έμεινε η τιμωρία του Μπεργκ, δεν παίζει με ΠΑΟΚ



Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε ως αναρμόδιο την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της τιμωρίας του Μπεργκ με τέσσερις αγωνιστικές, που σημαίνει ότι...



 ο Σουηδός επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το επιχείρημα του «Δικεφάλου» ότι είναι αναρμόδιο για ποινές μέχρι τέσσερις αγωνιστικές, όμως απέρριψε την πρόσθετη παρέμβασή του κατά των «πρασίνων».

Στην εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», Γιάννης Κάρμης, υπογράμμισε ότι «έχει αρχίσει μια ιστορία με τις πρόσθετες παρεμβάσεις από κάθε πλευρά και πρέπει να έρθει ένα όργανο ώστε να αποφασίσει τι είναι νόμιμο και τι όχι. Αυτά τα πράγματα δημιουργούν οξύτητες και αντιπαραθέσεις που δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο».

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, αντέτεινε πως ανάλογα είχε κινηθεί ο Παναθηναϊκός. «Σε αυτόν τον αγώνα τιμωρήθηκε αθλητής μας με τρεις αγωνιστικές με παρόμοια περιγραφή του αδικήματος», είπε ο κ. Μπίρδας.

«Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ ότι μπορεί να επιβληθεί ποινή μετά τον αγώνα. Έρχεται απαράδεκτα και με υπερβάλλοντα ζήλο να ανατρέψει αυτό που λένε οι κανονισμοί. Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις χρειάζεται η χρήση του βίντεο», τόνισε ο κ. Κάρμης.

«Στο δεύτερο βαθμό αναιρέθηκε η απόφαση για τον Κρέσπο ανεπίτρεπτα και κατά παράβαση των κανονισμών. Αν φτάσουμε στο σημείο τα δικαιοδοτικά όργανα να ανατρέπουν τις αποφάσεις των διαιτητών θα καταλήξουμε να έχετε και εσείς μια σφυρίχτρα» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου