Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο Παναθηναϊκός είναι «εδώ» με νέα νίκη επί του Πανιωνίου

Ο Παναθηναϊκός είναι «εδώ» με νέα νίκη επί του Πανιωνίου

Με μία ακόμη σοβαρή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μία αγωνιστική πριν το φινάλε των play off (5η) έκανε...



το πιο αποφασισιστικό βήμα για να αποφύγει τους προκριματικούς του Europa League στις αρχές Ιουλίου. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Ρόμπιν Λουντ στο 17΄.

Για 14ο ματς στο πρωτάθλημα διατήρησε το αήττητο ο Παναθηναϊκός. Παρά τις ελλείψεις της η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε το δεύτερο σερί εντός έδρας«τρίποντο», πάλι με το ίδιο σκορ (προηγήθηκε το 1-0 επί της ΑΕΚ) και περιμένει την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Super League για την... τύχη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη κι αν τιμωρηθούν οι «πράσινοι» με αφαίρεση βαθμών θα βρεθούν στο +1 από τον Πανιώνιο μία... στροφή πριν το τέλος του μίνι πρωταθλήματος.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς έγινε στο 9΄ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον Γιαννιώτη να κάνει σπουδαία επέμβαση στο δυνατό σουτ του Λουντ μέσα από την περιοχή. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 17΄, με τον Λουντ αυτή την φορά να νικά τον γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» με διαγώνιο σουτ μετά από ασίστ του Λέτο. Με σωστή διαχείριση στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και τους νεοσμυρνιώτες να είναι... αόρατοι επιθετικά (μία τελική σε 45 λεπτά) η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε προηγούμενη στ΄ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Χατζηγιοβάννη στο 57΄, ενώ στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Χουλτ «πήρε τη μπουκιά από το στόμα» του Λάμπρου. Στο 81΄ και πάλι οι νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Βλάχου από καλή θέση στην περιοχή έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάννης, Λέτο, Κουτρουμπής - Μασούντ, Ρισβάνης, Οικονόμου

Κόκκινες:
90΄+1 Οικονόμου (δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67΄ Βιγιαφάνιες), Λέτο (85΄ Πίσπας), Κλωναρίδης (74΄ Ρέις).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Τασουλής (78΄ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (71΄ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46΄ Λάμπρου), Μασούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου