Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες



Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες. Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης - Παρουσιάστηκε βλάβη στο μαχητικό αεροσκάφος...



και ο χειριστής εγκατέλειψε το Mirage με επιτυχία. Ο πιλότος πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σώος.

Ακόμα πληροφορίες από το ΓΕΑ αναφέρουν ότι ο πιλότος του μαχητικού κατάφερε να χρησιμοποιήσει με επιτυχία το εκτινασσόμενο κάθισμα.


Στην περιοχή μετέβησαν δύο ελικόπτερα super puma.
 

Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις Σποράδες. Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης, στις 12:18.

Στις 13.30, ολοκληρώθηκε η περισυλλογή του 28χρονου ιπτάμενου σώου, από ελικοπτέρου Super puma της ΠΑ τον οποίο μετέφερε με ασφάλεια στο 251 γενικό νοσοκομείο Αεροπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert το μαύρο κουτί θα δείξει τι ακριβώς συνέβη και έπεσε το Mirage καθώς η μαρτυρία του πιλότου δεν αρκεί από μόνη της.

Tονίζεται ότι το αεροσκάφος ανήκει στην 332 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας και είχε απογειωθεί από την Τανάγρα μαζί με ακόμη ένα αεροσκάφος. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο έπαιρνε μέρος στην άσκηση ως το “νούμερο 2” του σχηματισμού, γράφει το skopelosonline.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου