Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το εγχειρίδιο της ΡΑΕ για τις ρευματοκλοπέςΔημοσιεύτηκε σήμερα σε ΦΕΚ το εγχειρίδιο της ΡΑΕ για τις ρευματοκλοπές.


Όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του το energypress, με τη δημοσίευση και του Εγχειριδίου ολοκληρώνεται το πλαίσιο λειτουργίας το οποίο θα κληθεί πλέον να υλοποιήσει, με συγκεκριμένες και μάλιστα πολύ αυστηρές προδιαγραφές, ο Διαχειριστής του Δικτύου, δηλαδή ο ΔΕΔΔΗΕ.

Με το Εγχειρίδιο ρυθμίζονται όλες οι λεπτομέρειες για τις αυτοψίες, τον τρόπο με τον οποίο θα εκτιμάται ο όγκος της ενέργειας που έχει κλαπεί, ο προσδιορισμός της χρονικής στιγμής έναρξης της κλοπής με βάση αντικειμενικά ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης, κ.α.

Μεταξύ άλλων, προβλέπονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι παροχών θα διενεργούνται είτε στο πλαίσιο σχετικών ερεθισμάτων και αναφορών κατά τα προεκτεθέντα (αναφορές για κομμένες σφραγίδες κιβωτίου ή κελύφους μετρητή, ίχνη επέμβασης στην μετρητική διάταξη κλπ), είτε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων με ή χωρίς προϋπάρχον ερέθισμα και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση του καταναλωτή.

Αναλυτικά το εγχειρίδιο της ΡΑΕ μπορείτε να το δείτε στα επισυναπτόμενα.

Συνοδευτικά αρχεία


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia