Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει απόψε τον τελικό του Champions League;



Oλόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται στο ρυθμό του σαββατιάτικου τελικού του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης...



Φέτος δύο κανάλια έχουν τη μετάδοση του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, φτάνει στην κορύφωσή της με τον λαμπερό τελικό στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Ειδικότερα, σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:45 οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, μ’ όλα τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι ο διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος.

O τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε και η COSMOTE TV, με δική της παραγωγή στο Κάρντιφ της Ουαλίας, θα καλύψει τον τελικό του Σαββάτου (3/6, 21.45) με κάμερες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στη ζώνη συνεντεύξεων, για τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά τον αγώνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά και σε HD από το COSMOTE SPORT 1HD (21.45).

Στις 21.45, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα αναλάβει την περιγραφή του αγώνα, ενώ οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Στέφανος Αβραμίδης, τον σχολιασμό.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας και Ισπανίας συναντιούνται στην τελική ευθεία του UEFA Champions League, για πρώτη φορά μετά το 1998, όταν η “βασίλισσα” είχε φορέσει το “στέμμα”.

Μετά το τέλος του αγώνα, που θα απολαύσουμε ζωντανά και σε HD στην COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουμε την απονομή και αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών, στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου