Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια Τρίτη-Τετάρτη, χωρίς τρένα την ΠέμπτηΚανονικά θα πραγματοποιηθούν τελικά τα δρομολόγια των τρένων την Τρίτη 30.05 και την Τετάρτη 31.05, σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας...από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ωστόσο, την Πέμπτη 01.06 δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο, καθώς η ΠΕΠΕ θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.

Η ΕΠΕ πάντως σε δική της ανακοίνωση κατηγορεί τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι, «θέλοντας να μετατρέψει τους μηχανοδηγούς σε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και δεκαετίες, προχώρησε στην αδικαιολόγητη πράξη της ανταπεργίας (lockout) αποφασίζοντας το κλείσιμο του σιδηρόδρομου για τρεις ημέρες».

Προσθέτει ότι μετά την απόφαση για το κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων για τρεις ημέρες και έχοντας ως πρώτο μέλημα το σεβασμό στη μετακίνηση του επιβάτη, ανέστειλε τις κινητοποιήσεις στις επιβατικές αμαξοστοιχίες την Τρίτη και Τετάρτη 30 και 31 Μαΐου 2017 αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά την εξαγγελία των απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΠΕΠΕ, είχε ανακοινώσει πως δεν θα θα πραγματοποιούνταν κανένα δρομολόγιο την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia