Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας η 21η αγωνιστική

Super League: Αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας η 21η αγωνιστική

Για έβδομη χρονιά η Super League στηρίζει τον αγώνα των Συλλόγων «Φλόγα» και «Λάμψη» και αφιερώνει την 21η αγωνιστική (18, 19 και 20 Φεβρουαρίου) στον αγώνα...



κατά του παιδικού καρκίνου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το παιδικό καρκίνο έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Η «ΦΛΟΓΑ» και η «ΛΑΜΨΗ» είναι σύλλογοι γονιών που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα. Είναι σύλλογοι απλών καθημερινών ανθρώπων, ενωμένων κάτω απ’ την κοινή ανάγκη για την αντιμετώπιση μιας πολύ ιδιαίτερης δοκιμασίας. Είναι γονείς ταγμένοι στην φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος σημείωσε τα εξής: «Η διοργανώτρια αρχή στέκεται αρωγός –για έβδομη συνεχόμενη χρονιά- στο έργο της «ΦΛΟΓΑΣ» και της «ΛΑΜΨΗΣ». Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο είναι μια πράξη ουσίας, γιατί κάθε ζωή που μπορεί να σωθεί είναι σημαντική. H Super League επιδεικνύει κοινωνική υπευθυνότητα και επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους: Ας στηρίξουμε όλοι, ηθικά και υλικά, το έργο των συλλόγων γονέων «ΦΛΟΓΑ» και «ΛΑΜΨΗ», καθώς και όλων των φορέων που αγωνίζονται κατά του παιδικού καρκίνου.»

Η πρόεδρος της "Λάμψης" κ. Άρτεμις Ασλανίδου και η πρόεδρος της "Φλόγας" κ. Μαρία Τρυφωνίδη με κοινή τους δήλωση, στέλνουν μήνυμα ελπίδας πως "ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί".

«Η SuperLeague για έβδομη συνεχή χρονιά στέκεται στο πλευρό μας και μας δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους στην 21η αγωνιστική της , το μήνυμα πως "ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί". Η άμεση ανταπόκριση της Super League και η ευαισθησία με την οποία προβάλλει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του αγώνα μας, μας ενδυναμώνει και ενισχύει το έργο ζωής των συλλόγων μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει γι' άλλη μια φορά, το κοινωνικό πρόσωπο του χώρου του ποδοσφαίρου.Σας ευχαριστούμε που είστε αρωγοί στις προσπάθειές μας!».





Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου