Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Δυνατός αντίπαλος ο Άρης, μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι



Μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε τον τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Άρη μέσα στο «Nick Galis Hall» ο Τσάβι Πασκουάλ, τονίζοντας τι πρέπει να προσέξουν...



 οι παίκτες του για να βγουν νικητές.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε τέτοια ανυπομονησία πριν από έναν τελικό. Χαιρόμαστε που είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τον τίτλο κι έχουμε έρθει με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμορφο παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας να απολαύσουμε τον τελικό απέναντι στον Άρη στο γήπεδό του, όπου είναι πολύ δυνατός. Ο Άρης παίζει πολύ καλά και είναι δύσκολο να τον νικήσεις, ειδικά στην έδρα του. Πρέπει πάνω από όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί σε έναν τελικό μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Στον αθλητισμό κάθε χρόνο έχεις τη δυνατότητα να τα πας καλά και να πετύχεις μια νέα πρόκληση. Εγώ προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένος με το καλύτερο τρόπο σε κάθε παιχνίδι, πάντα με μεγάλο σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο κόουτς, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα. Είναι μια νέα εμπειρία για μένα ο τελικός Κυπέλλου».

Για τη σημασία των τρίποντων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα το παιχνίδι μας. Εξαρτάται και από τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοι απέναντί μας. Μου αρέσει οι ομάδες μου να ανοίγονται στο χώρο και να τιμωρούν οποιαδήποτε βοήθεια στην άμυνα, οπότε δεν είναι περίεργο που η ομάδα μου έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Είναι πολύ φυσιολογικό όταν έχεις περισσότερους παίκτες που εκτελούν τρίποντα να εκτελείς περισσότερα τρίποντα. Στο τέλος πάντα αυτό που μετρά είναι να πετύχεις έναν πόντο παραπάνω από τον αντίπαλο».




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου