Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

«Τη Δευτέρα θα υπάρξει επίσημη θέση»

Ιτούδης: «Τη Δευτέρα θα υπάρξει επίσημη θέση»

Ο Δημήτρης Ιτούδης φέρεται να έχει συμφωνήσει για να είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας μπάσκετ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 46χρονος προπονητής, πρωταθλητής Ευρώπης...



με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομοσπονδίας, αλλά απομένει η συγκατάθεση της ρωσικής ομάδας.

Αύριο έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας της Μόσχας, για να ανοίξει έτσι ο δρόμος, ώστε ο Ιτούδης να πάρει την θέση του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ο επιτυχημένος κόουτς σχολίασε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφή με την ομοσπονδία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, επιβεβαιώνοντας πως αύριο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις:

«Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση τη Δευτέρα. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν καθώς και την αντιπρόεδρο του οργανισμού, Ναταλία Φουράεβα. Δεν είχαμε κάποια περαιτέρω συζήτηση από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη πρόταση από την ελληνική ομοσπονδία. Τη Δευτέρα θα υπάρξει επίσημη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου