Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Συλλυπητήρια K. Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ευάγγελου Μπασιάκου

Συλλυπητήρια K. Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ευάγγελου Μπασιάκου

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Ευάγγελου Μπασιάκου εξέφρασε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.



Γνώρισα τον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη και τον πολιτικό Ευάγγελο Μπασιάκο πριν από πολλά χρόνια. Άνθρωπος που στη συνάντηση μαζί του δεν χρειαζόταν πολύ ώρα για να αντιληφθείς πόσο αξιοπρεπής, ανοιχτόμυαλος και ευγενής ήταν. Πολιτικός που τόλμησε να δει τα πράγματα πέρα από κόμματα και παρατάξεις, έντιμος και ευθύς στις αποφάσεις του και το όραμά του για τον τόπο του και για τη χώρα. Δεν περισσεύει κανένας από τους θετικούς χαρακτηρισμούς που μπορεί να αποδώσει κάποιος στον Ευάγγελο Μπασιάκο, γιατί πάντα θα πιστεύω ότι άνθρωποι σαν αυτόν λείπουν από την πολιτική ζωή.

»Ο Ευάγγελος Μπασιάκος στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων με το κύρος, τη σπάνια προσωπικότητά του και δίδαξε ήθος και πολιτισμό σε όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Άφησε το αποτύπωμά του στη Βοιωτία, την Περιφέρεια αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου