Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Μνημόνιο συνεργασίας δήμου Αθηναίων και ΔΕΗ

Μνημόνιο συνεργασίας δήμου Αθηναίων και ΔΕΗ

Μνημόνιο συνεργασίας για την αξιοποίηση του συνόλου των συνεργειών που προκύπτουν από τη δράση τους προς αμοιβαίο όφελος συνήψαν η ΔΕΗ και ο δήμος Αθηναίων.
 



Το μνημόνιο υπέγραψαν σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανόλης Παναγιωτάκης.

Η ΔΕΗ θα υποστηρίξει τον δήμο Αθηναίων στη βέλτιστη διαχείριση των ενεργειακών του αναγκών, στη διερεύνηση δυνατοτήτων ενεργειακών παραγωγών καθώς και στην υιοθέτηση καλών πρακτικών ενεργειακής εξοικονόμησης, τόσο για τις λειτουργικές του ανάγκες όσο και για τις κτιριακές του υποδομές.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διερεύνηση των δυνατοτήτων εφαρμογών ηλεκτροκίνησης στο δήμο Αθηναίων καθώς επίσης και στα ειδικά θέματα οδοφωτισμού.

Από την πλευρά του, ο δήμος Αθηναίων θα υποστηρίξει την προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΗ προς τους πολίτες και ιδιαιτέρως εκείνων που σχετίζονται με προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων. Επίσης, θα υποστηρίξει την ανάδειξη του περιβαλλοντικού και κοινωνικού έργου της ΔΕΗ, προωθώντας τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης.



Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου